Wil jij jouw handdoek borduren?

Hoe vet klinkt het? Jouw initialen op jouw handdoek! Vaak zien we van die mooie borduursels op handdoeken in badkamers van hotels. Deze worden gebruikt ter reclame en ter extra service. De afgelopen jaren is handdoek borduren dan ook erg populair. Mensen hechten namelijk steeds meer waarde aan gepersonaliseerde artikelen. 

Waarom een geborduurde handdoek?

 Een borduursel geeft jouw handdoek een sjieke, strakke en mooie uitstraling. Hierdoor zijn deze dan ook gewenst. Veel bedrijven kiezen degelijk voor een handdoek die voldoet aan deze eisen. Je wilt namelijk als bedrijf op elk gebied jouw talenten in het zonlicht zetten. In badkamers en toiletruimtes zien we ze dan ook vaak terug. Je wilt als bedrijf zijnde natuurlijk de beste en mooiste producten presenteren. Een handdoek borduren is hierdoor erg in. Vaak zie je handdoeken in witte, grijze of zwarte tinten. Deze zijn dan geborduurd in de kleuren van de logo. Denk hierbij aan een witte handdoek met een gouden borduursels of aan een grijze handdoek met zwarte borduursels. Hierbij worden initialen of logo’s geborduurd. De initialen zijn dan de eerste letters van het bedrijf of het naam van het bedrijf. Je kunt dus ook logo’s laten borduren. Kleine details maken een groot verschil. Klanten krijgen dan het gevoel dat bedrijven extra veel kwaliteit en service steken in het tevreden houden van klanten. Dit zorgt automatisch voor een voldoening bij mensen. Een kleine extra service kan dus enorm veel verschil maken. 

Een gepersonaliseerde cadeau

Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerde cadeau? Dan kun je het best een handdoek laten borduren. Een gepersonaliseerde cadeau is hip, trendy en cool. Veel mensen kiezen dan ook voor een gepersonaliseerde cadeau. Kies daarom voor een geborduurde handdoek. Jouw vriendin, moeder of oom zal er definitief blij mee zijn. Je gebruikt een handdoek namelijk dagelijks, dus je hebt er zeker wat aan. Als deze dan gepersonaliseerd is zal de persoon die het krijgt ook extra speciaal voelen. Dat is dus precies wat jij wilt bereiken bij het geven van een cadeau. Een speciale persoon verdient namelijk ook een speciaal cadeau. Je kunt gemakkelijk online jouw gepersonaliseerde handdoek designen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om de initialen van jouw moeder te laten borduren. Ook kun je kiezen voor een grafische symbool of foto-ontwerp. De meest gekozen ontwerp is de naam gravure. Je kunt de naam van bijvoorbeeld jouw geliefde of jullie naam laten borduren. Vaak worden deze aangeschaft ter huwelijkscadeau. Het is namelijk een geweldige cadeau om een nieuw getrouwde stel te geven.

AyTo Promo

Fijn als je op reis gaat!


Een gepersonaliseerde artikel is eigenlijk ook best fijn. Stel dat je op vakantie gaat en iedereen heeft een zwarte handdoek. De kans dat je andermans handdoek gebruikt is dan erg groot. Dit is natuurlijk erg onhygiënisch en niet fijn. Hierdoor is handdoek borduren een geweldige optie om hygiënisch, jouw eigen spullen te gebruiken. Zo voorkom je verwarring en kun je moeilijker je spullen kwijt raken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *