Wat is lichtbak reclame?

Als je je eigen bedrijf hebt, wil je graag dat je onderneming goed draait. Want bij een hoge omzet geldt doorgaand: meer winst. Winst maken doe je echter niet zomaar. Er spelen meerdere factoren mee die het succes van je onderneming vergroten, maar één van de belangrijkste dingen is marketing. Met behulp van marketing kun je reclame maken door middel van POS, een marketingcampagne of lichtbak reclame. Vooral als je een fysieke store hebt is dit essentieel. In deze blog leer je meer over lichtbak reclame en hoe je het kunt gebruiken.

Wat is lichtbak reclame?

Lichtbak is zoals de naam al zegt, reclame door middel van een lichtbak. Als je een lichtbak buiten neerzet met tekst of logo kun je de winkelende menigte naar jouw winkel trekken. Lichtbak reclame valt meer op in een winkelstraat als de meeste reclame tegen de gevel aanzit, zoals logo’s van winkels. Een lichtbak steekt meestal uit waardoor hij meer aandacht trekt dan normale gevelreclame. Er zijn verschillende soorten lichtbakken, degene die je gebruikt hangt af van in wat voor soort straat je gevestigd bent en hoeveel ruimte je hebt. Lichtbakken kun je laten maken bij bedrijven die erin gespecialiseerd zijn, zoals Sizo Signs.

Wat is het nut van een lichtbak reclame?

Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd of lichtbak reclame bij jou bedrijf past. Lichtbak reclame is echter een tool die veel voordelen heeft. Met behulp van de juiste lichtbak op de juiste locatie trek je namelijk meer klanten naar je winkel toe. Ook is een lichtbak altijd goed zichtbaar. Bij gevelreclame heb je nog wel eens dat ze overdag bijna onzichtbaar zijn, maar dit is bij lichtbakken niet het geval. Deze kun je zowel overdag als ’s nachts goed zien. Tenslotte gaat een lichtbak erg lang mee, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor duurzaamheid. Lichtbakken draaien op LED-lampjes waardoor ze amper stroom verbruiken. Een investering die lang meegaat dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *