Waarom scrummen een must is voor jouw organisatie

De beste Scrumartikelen koop je nu nog op de website van Scrum! Artikelen van het merk Scrum zijn een must voor jouw organisatie. Hoe kan dat? Doordat de scrumartikelen zorgen voor een betere grip op de werkvloer en een betere communicatie onderling. Scrum is gespecialiseerd in de verkoop van de beste producten en methoden om de communicatie op de werkvloer aanzienlijk te verbeteren. Vooral grote bedrijven met veel medewerkers hebben enorm veel baat bij scrummen en zien het echt als een must voor hun organisatie. 

Populairste artikel van Scrum

Waarschijnlijk zijn de meest geliefde artikelen die Scrum verkoopt de beschrijfbare magneten. Deze magneten hebben het formaat van een post-it, maar zijn in tegenstelling tot de post-it meerdere keren te gebruiken. Hoe dat werkt? De magneten worden geleverd samen met een speciale pen. Met deze pen kun je van alles op de magneten schrijven. Vervolgens kan je de magneten aan een bord laten hangen zodat alle werknemers het bericht of de tekst kunnen lezen. Is de tekst niet meer nodig? Dan kan je de magneet eenvoudig van het bord af halen en is de tekst er zo af te vegen. Door middel van dezelfde pen kan je vervolgens heel eenvoudig een nieuwe tekst op de magneet schrijven.

Red het milieu met scrummen

Het voordeel aan de methode van Scrum is dat je enorm veel papier bespaard. De meeste bedrijven maken gebruik van post-its voor de meest kleine en onbelangrijke berichten. Op deze manier gaat er enorm veel papier doorheen tijdens een dagje werken op de werkvloer. Een milieuvriendelijke manier van het opschrijven van berichten is het gebruik van beschrijfbare en herschrijfbare magneten van Scrum. Deze magneten zijn keer op keer opnieuw te gebruiken, waardoor je nooit iets weg hoeft te gooien! Kijk meteen op de website en kies de leukste kleurtjes uit voor jouw magneten. Zo heeft iedereen op de werkvloer er plezier van en help je het milieu ook een handje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *