Verzekeren van je caravan

Het verzekeren van een caravan is niet zoals verplicht zoals bij een camper of een auto wel het geval is, dus waarom moet je dan een caravanverzekering afsluiten en is dit wel nuttig? Is je caravan aan de trekhaak bevestigd van je auto dan is deze met de auto meeverzekerd, deze is WA verzekerd dus ben je alleen gedekt voor schade die je bij een ander veroorzaakt. Heb je zelf schade aan je eigen caravan, dan wordt deze niet gedekt, het is wel degelijk zinvol om je caravan te verzekeren. Het is natuurlijk alleen de vraag welke verzekering je dan voor je caravan af moet sluiten?

Verzekering op maat

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet de goede caravanverzekering zoekt voor je caravan, in dat geval wordt er gekeken naar een verzekering die op maat is. Tegen de voorwaarden die jij eraan stelt, en een premie die messcherp is. Omdat Aveco een uitstekend eigen netwerk heeft, zijn ze in staat om de beste service te garanderen voor hun klanten. Heb je schade aan je caravan dan wordt dit snel hersteld, dit is een belangrijk kenmerk van de ultieme verzekering voor je caravan. Of je nu een splinternieuwe of een tweedehands caravan hebt, ze kunnen beiden worden verzekerd.

Een tweedehands caravan verzekeren?

Het is een bewuste eigen keus om een tweedehands caravan te verzekeren, het is al erg genoeg als je met je caravan op vakantie wilt gaan en deze is zodanig beschadigd dat je er niet meer mee weg kunt. Vaak is een stalling niet verantwoordelijk als jij je caravan daar neerzet, gebeurd er iets dan ben je en je caravan kwijt en je bent geld kwijt voor een nieuwe caravan. In dit soort gevallen is het dus zeer verstandig om hem te verzekeren, avecoverzekeringen.nl kan je hierover uitstekend informeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *