Tijdelijke oplossingen voor werkplaatsen op korte termijn

https://donselaarstructures.nl/ is een website waarop tijdelijke oplossingen voor werkplaatsen op korte termijn kunnen worden gekocht, gehuurd en geleased. Een van de tenten is de Aluhal tent. Een aluhal tent biedt heel erg veel verschillende mogelijkheden. Zo kan het gebruikt worden bij het overdekken van een laad- en losruimte of bijvoorbeeld bij het creƫren van een verwarmde showroom. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met de tenten. Er is heel erg veel keuze in de maatvoering van de tijdelijke werkplaatsen. Zo kunnen niet alleen ruimtes van enkele vierkante meters overdekt worden, maar ook hele grote hallen van wel honderden vierkante meters.

Grote inzetbaarheid in tal van situaties

De tenten kunnen worden ingezet in tal van situaties. Denk hierbij aan evenementen van je bedrijf waarbij een overkapping nodig is, een tijdelijke werkplek omdat er verbouwd wordt, een tijdelijke opslag omdat er niet genoeg ruimte is of misschien wel een semipermanente opslag die gebruikt wordt totdat er een nieuwe opslag wordt gevonden. Wat jouw situatie ook is, werktenten kunnen de oplossing bieden voor bedrijven en hun probleem van een tekort aan ruimte. Daarnaast zijn werktenten te verkrijgen in heel erg veel maten, waardoor er voor elk bedrijf wel een maat tussen zit die zij nodig hebben.

Snel geleverd

Als jij er pas heel erg laat achter komt dat je eigenlijk te weinig ruimte hebt en ruimte tekort komt in je bedrijf, dan kan een tent de oplossing bieden. Tenten zijn natuurlijk op te bouwen en af te breken, wat het gemakkelijk maakt ze te vervoeren. Dit is natuurlijk ideaal als jij ruimte tekort komt en snel een nieuwe werkplek of opslag zoekt. De tenten worden bij jouw bedrijf afgeleverd en kunnen na het opbouwen meteen in gebruik worden genomen. Met het zoeken naar een nieuw kantoor of een nieuwe opslag zit dat wel anders. Dat kan weken en soms wel maanden duren voordat er iets nieuws gevonden is. Dan is een tent een ideale tijdelijke werkplek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *