Ook voor gebruikte producten

Wanneer je net een bedrijf hebt gestart, is het logisch dat je veel geld hebt uit moeten geven aan allerlei zaken. Misschien voor ieder kantoor wel een brandwerende kluis waardoor er niet heel veel geld meer over is voor andere zaken, in de webshop van vdhsafes.nl kun je ook gebruikte producten aanschaffen voor een voordelige prijs. Ondanks dat de spullen zijn gebruikt, voldoen ze wel aan de normering die aan dergelijke producten worden gesteld.

Brandwerende kluis

Voor de kleine ondernemer

Je hoeft geen duizenden euro’s omzet iedere dag te draaien om in het bezit te zijn van een brandwerende kluis om dit op te bergen, toch kun je het geld ook afromen met een gebruikte kluis. Geld wat naar je zin teveel in de kassa ligt, doe je in de kluis waar het vervolgens veilig ligt opgeborgen. Ook voor sleutels zijn er bij vdhsafes.nl speciale sleutelboxen die inbraakwerend zijn, op deze manier zijn de sleutels van bepaalde ruimten altijd veilig en kan niemand bij de sleutel komen.

Andere kluizen tegen brand, water en stof

Wanneer er brand uitbreekt krijg je niet alleen te maken met water, ook puin, stof, schuim kan schadelijk zijn. Een brandwerende kluis is daartegen bestand, en beschermd je papieren hiertegen, zodat je na een brand gewoon deze nog kunt gebruiken. Naast een kluis, zijn er nog andere soorten kasten die ook bestand zijn tegen dergelijke rampen voor een kantoor of winkel. Alles op het gebied van veiligheid en beschermen kun je vinden op de website van vdhsafes.nl. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *