Ons huis verbouwen: Nieuw vloer

quick step

Elke Quick step -vloer heeft een uniek verhaal. Op zoek naar handige tips voor het reinigen, installeren en onderhouden van uw vloeren? Of bent u op zoek naar ideeën voor uw volgende woningverbeteringsproject? Maak je geen zorgen… we hebben je gedekt. Niets gaat boven de uitstraling van echt hout, maar hoe zorg je ervoor dat je droomvloer er jarenlang mooi uitziet? Step heeft drie lagen massief hout en een extra bescherming laag op al de producten. Door de unieke fabricagetechniek en toegevoegde beschermlaag heeft jouw vloer minder onderhoud nodig. Je kunt de groeven schoonmaken met een stofzuiger met een speciale zuigmond. Gebruik gewoon een droge vezeldoek om al het stof en vuil te verwijderen.

Gebruik nooit geïmpregneerde poetsdoeken voor het schoonmaken van uw vloer, omdat deze ervoor zorgen dat er stof aan vast komt te zitten en dat er vlekken kunnen ontstaan.Je moet jouw vloer na meerdere droge reinigingen met een beetje vochtige handdoek afvegen. Houd er rekening mee dat het regelmatig of met een natte doek vochtig reinigen van uw vloer niet noodzakelijk is. Hierdoor kan uw vloer schade oplopen.Reinig de vloer met een vochtige dweil en hierna weer met een droge handdoek. Laat de vloer nooit nat achter zodat het zelf opdroogt. Giet ook nooit een emmer vol water en schoonmaakmiddel op de vloer!

quick step

Extra zorg

Maak je geen zorgen over gemorst materiaal, markeringen op de vloer of een rommel die door de kinderen is gemaakt. Gebruik zo snel mogelijk een droge vezeldoek en wat Quick Step Clean oplossing om de vlekken te verwijderen. Als je in het begin problemen hebt, probeer dan een vochtige doek en Quick Step Clean te gebruiken. Verwijder eventuele waterresten voorzichtig van de vloer en gebruik geen andere voorwerpen die uw vloer kunnen beschadigen.

De juiste luchtvochtigheid is cruciaal voor de levensduur van uw vloer. Warme, vochtige lucht zet platen uit, terwijl koude, droge lucht ze doet krimpen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *