Nieuwe auto voor je bedrijf: leasen of kopen?

Ben je een werkgever en op zoek naar een nieuwe auto voor je bedrijf? Dat kan! Je kunt zowel een auto leasen als kopen. Dit is echter wel een lastige keuze, want beide hebben hun eigen voordelen. Maar wat is nou eigenlijk fijner voor je bedrijf? Daar ga je achter komen.

Voordelen auto kopen? Lees hier de voordelen

Wanneer je een auto koopt voor je bedrijf is dit je bezit. Je zult hem niet terug moeten geven en je kunt het laten staan waar en hoe jij hem wilt. De auto is jouw eigendom. Je kunt hem zelfs inrichten zoals jij dat wilt. Bovendien kun je aan de buitenkant een sticker plakken met eventueel het logo en naam van je bedrijf. Zo heb je meteen reclame voor je bedrijf.

Naast dat het jouw eigendom is, kun je je eigen auto zowel voor privé als zakelijk gebruiken. Zo hoef je ook niet in bezit te zijn van twee voertuigen. Bovendien ben je ook sneller op je werk dan wanneer je moet fietsen omdat het bedrijf waar je werkt aan auto leasen doet.

Wat is een auto leasen?

Een auto leasen kun je het beste zien als een auto huren. Je betaalt een vast bedrag per maand wat van tevoren is afgesproken. Wanneer je aan het einde bent van je huurperiode lever je de auto weer in.

Voordelen auto leasen

Wanneer je een auto leasen doet, heb je van tevoren een vast maandbedrag te besteden. Hierbij zitten ook onverwachtse kosten. Je zult dus nooit duurder uit zijn per maand aan autokosten. Bovendien regelt het bedrijf een vervangend voertuig als de jouwe niet goed meer werkt of gerepareerd moet worden. Wanneer je pech onderweg hebt zal het bedrijf je daarin ook ondersteunen.

Daarnaast is het zo dat je geen omkijken hebt naar de autoverzekering, wegenbelasting of onderhoudt. Dit komt omdat de auto bezit is van de leasemaatschappij. Echter zal je wel zelf de auto moeten opladen of bij tanken.

Bedrijfsauto

Ben je op zoek naar een auto voor je bedrijf? Zo kun je bij financial lease op zoek naar de auto voor jouw bedrijf. Financial lease heeft een groot aanbod op verschillende soorten auto’s. Van auto’s tot grote bussen, niets gaat financial lease de pet te boven. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, verschillende merken, verschillende soorten budget bij financial lease. Financial lease beschikt over meer dan 82.561 voertuigen. Dit is een heel ruim aanbod. Er zal altijd wel iets voor jou tussen zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *