Jarenlang genieten van je hout buiten

buitenbeits

Wat je ook aan houten producten buiten hebt, deuren, kozijnen, een houten tuinset of iets anders. Door deze goed te onderhouden met buitenbeits heb je er jarenlang plezier van, door de bescherming zijn je producten tegen weer en weer beschermd. De beits is in verschillende soorten verkrijgbaar, zo is er dekkende en transparante beits. Met het gebruik van transparante beits blijft de structuur van het hout zichtbaar, bij dekkende beits breng je echt een zichtbare laag aan over het hout. Beide soorten doen hetzelfde werk, je hout beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Beschermd tegen zomer en winter

De meeste mensen weten dat buitenbeits bijvoorbeeld een hardhouten tuinset beschermd tegen regen en sneeuw, maar zon kan het hout ook aantasten en uitdrogen. Door de beits te gebruiken, kun je op een eenvoudige manier veel langer genieten ervan. Bijkomend voordeel is tevens dat beits echt in het hout trekt, terwijl vernis slechts een beschermende laag is op je hout. Niet voor niets is beits een betere bescherming voor buiten, beits heeft tevens een vochtregulerende werking. Eigenlijk zijn alle soorten weersomstandigheden een bedreiging voor je hout, niet alleen slecht weer maar de zomer ook met veel zon en UV licht.

buitenbeits

Verschillende merken

Wanneer je op zoek bent naar buitenbeits dan zal het je opvallen, dat je in de verfzaak.nl verschillende merken vindt. Door goed te kijken waarvoor je de beits gaat gebruiken, of de voorschriften op de verpakking kom je al veel te weten. Je kunt ook op zoek naar beits voor een specifieke klus, hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het beitsen van de schutting of je houten tuinset. Door de goede beits te gebruiken, blijven je houten producten nog langer mooi en krijgen ze de bescherming die het verdiend zowel in de zomer als de winter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *