Is jouw bedrijf al klaar voor de kerst?

Je moet er misschien nog niet helemaal over nadenken, maar de kerst is er sneller dan je denkt. De kerst is een periode waar je de mensen om je heen net even meer aandacht geeft en laat zien dat je aan ze denkt. Dit is voor zowel de klant als je medewerkers of familie. Omdat ieder bedrijf binnenkort al de kerst zaken op orde wilt hebben, geven wij je als advies om er snel bij te zijn. 

Je medewerkers

Allereerst draait het natuurlijk om de medewerkers die je in dienst hebt. Zij zorgen er namelijk het hele jaar voor dat jouw bedrijf draaiende blijft en winst maakt. Pak dus eens uit met de kerstcadeaus door deze ook daadwerkelijk persoonlijk te maken. Je kunt bijvoorbeeld een kaart schrijven aan die specifieke persoon, zodat zij zich nog meer gewaardeerd voelt. 

Klanten

Daarna komen je klanten die je ook iets extra’s moet geven voor kerst. Kijk daarom vast naar relatiegeschenken kerst, zodat je zeker weet dat alles geregeld is. Je kunt hiervoor terecht bij de Bakkerij in Kampen. Hier kun je een heel pakket samenstellen met lekkernijen voor je klanten. Als je voornamelijk veel nieuwe klanten binnen krijgt door bijvoorbeeld het hebben van een webshop, zou je voor hen een kortingscode kunnen maken die zij in de webshop kunnen gebruiken. 

De sfeer

Genoeg over het verwennen van mensen. Dan draait het natuurlijk ook nog om de sfeer in je bedrijfspand. Je kunt namelijk onder andere een kerstboom plaatsen en verlichting hangen aan de ramen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *