Inzicht in projecten met de projectmanagement tool van Prinzi

Zodra je samenwerkt met meerdere collega’s aan hetzelfde project, dan is het ontzettend belangrijk dat iedereen van elkaar weet waar iedereen mee bezig is. Als je dat inzicht niet in real time hebt, dan loop je constant het risico dat je op de zaken vooruit loopt, dubbel werk verricht, taken uitvoert die niet langer noodzakelijk zijn, et cetera. Het inzichtelijk maken en houden van de voortgang van een project is daarom heel belangrijk. Het is eigenlijk niet voldoende als er enkel met tijdsmomenten wordt gewerkt waarin de voortgang wordt bekeken. Vooral bij grote en complexe projecten zijn zulke tijdsmomenten totaal niet effici├źnt, omdat de ontwikkelingen na het vastleggen van een bepaald moment allang weer verder zijn. Het mooiste is dan ook als je real time updates krijgt en dat je altijd precies weet waar je je bevindt met het project. Dit geeft namelijk ook de mogelijkheid om tijdig bij te sturen. Je hebt daarom een projectmanagement tool nodig waar teams ook echt iets mee kunnen. Hoewel een Excel sheet enig inzicht verschaft is de complexiteit van Excel niet ideaal te noemen. Tevens is Excel wat flexibiliteit betreft niet optimaal. prinzi daarentegen is een projectmanagement tool dat ontzettend makkelijk is in gebruik. Teams en projectmanagers kunnen daar dan ook zonder problemen gebruik van maken. Dankzij prinzi heeft iedereen die betrokken is bij het project altijd real time inzicht in het project. Zo weet jij als teamlid bijvoorbeeld altijd waar de andere teamleden mee bezig zijn en wanneer ze hun taken volgens de planning klaar zouden moeten hebben. Jij kunt dan ook goed zien wat je zelf moet doen. Om deze redenen is een projectmanagement tool van prinzi uitermate geschikt voor: 

  • Projectmanagers
  • Organisaties met een project management office (PMO)
  • Scrum / Agile teams

Een project kan grootschalig zijn, maar het kan ook een klein project zijn. In beide gevallen heb je inzicht nodig in het project. De projectmanagement tool van prinzi kan voor beide soorten projecten worden ingezet en is daardoor zowel geschikt voor ZZP’er en kleine ondernemingen als MKB’s en grote ondernemingen. De noodzaak van inzicht wordt uiteraard groter naarmate het project wordt uitgespreid over een langere periode en meerdere teams uit tal van verschillende disciplines. Dankzij de online werkomgeving waar we vandaag de dag vaak in werken, zijn de grenzen van projecten nauwelijks nog aan te geven. Je kunt samenwerken met andere bedrijven en ook internationaal kan er prima worden samen gewerkt. Een goed projectmanagement tool is dan ook onmisbaar voor iedere onderneming. 

Ontdek alles over de projectmanagement tool via prinzi.nl

Indien je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden met deze projectmanagement tool en in meer detail wilt weten welke mogelijkheden je hebt met prinzi, dan kun je het beste even op de site van prinzi.nl kijken. Hier vind je in detail uitgelegd waar deze projectmanagement tool voor gebruikt kan worden. Tevens vind je op de site ook een link naar de demo versie, zodat je de tool zelf kunt uitproberen. 

De vele voordelen van prinzi

Mocht je gebruik gaan maken van deze tool van prinzi, dan profiteer je direct van een gestroomlijnde projectuitvoering. Dat komt mede door voordelen als: 

  • Makkelijk activiteiten structureren
  • Snel taken verdelen 
  • Real time inzicht in de voortgang 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *