Haal maximaal rendement uit je bedrijf

incassobureau

Met een eigen onderneming wil je zowel zakelijk als privé natuurlijk maximaal rendement behalen, toch is het niet eenvoudig om een bedrijf te leiden en altijd de goede beslissingen te nemen. Je weet dat het niet vlekkeloos verloopt, en toch kun je niet de vinger op de zere plek leggen. Ervaar je dit en wil je leren als directeur, hoe je zowel op bedrijfsmatig niveau en in je privéleven kunt groeien? Met business mentor Mark Flemming leer je op twee vlakken groeien, zo dat je zowel thuis als op de werkvloer lekkerder in je vel zit en het maximale bereikt. 

Business mentor Mark Flemming

Hoe verloopt een samenwerking?

Er zijn verschillende manieren van samenwerken, business mentor Mark Flemming verteld wie hij is en wat zijn werkwijze is die hij hanteert tijdens het traject. Welk traject je ook kiest, de basis is om helder in kaart te brengen wie je bent en wat de fundering is. Dit kun je overigens zelf volledig onder controle krijgen, daarna brengen we in kaart wat je exact wilt bereiken. Heb je een bepaald streven wat je bereikt wilt hebben aan het einde van de periode, hoe duidelijk dit in kaart is gebracht hoe beter je er naartoe kunt werken. Hierbij leer je met dingen te werken, die je nooit hebt gezien maar die er wel waren al.

Hoelang duurt een traject?

Er zijn verschillende trajecten die je kunt volgen met business mentor Mark Flemming, wanneer je er echt tijd en energie in wilt steken en maximaal ervoor wilt gaan is een traject van een jaar aan te bevelen. Ieder kwartaal wordt er een persoonlijke afspraak gemaakt om elkaar te zien, daarnaast is er wekelijks telefonisch contact van een uur. Hierbij wordt aan de hand van vragen de situatie doorgenomen, en leg je aan de orde de beslissingen die je niet durfde of wilde maken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *