Etiketten voor adressen

Dymo 99010 labels

Tegenwoordig worden er veel pakketjes verstuurd, wanneer je een eigen bedrijf hebt zal je dit ook wel merken. Je kunt er niet omheen om een etiket te gebruiken wat goed leesbaar is, geschreven etiketten zijn geen optie meer. Het schrijven van de etiketten kost niet alleen veel tijd, de kans op fouten is ook te groot waardoor misschien een pakket niet aankomt. Met de Dymo 99010 labels heb je professionele labels, die je kunt gebruiken om de adressen op te noteren van je klanten. Deze labels hebben alle kenmerken van de echte Dymo labels.

Dymo 99010 labels

Rollen etiketten

Ga je pakketjes adresseren of brieven, dan wil je natuurlijk niet om de paar labels je printapparaat weer vullen. Op een rol zitten namelijk 130 etiketten, voldoende om een tijd mee aan de slag te kunnen. Inktpatronen zijn niet nodig, door hitte wordt namelijk het etiket gedrukt. Dit bespaart veel geld aan nieuwe inktpatronen, maar het printen gaat daardoor ook een stuk sneller. Omdat deze labels veel voordeliger zijn dan de originele Dymo labels, is het slim om er gebruik van te maken. De werking is exact hetzelfde, en ze zien er ook identiek uit. 

Begin je net met de etiketten

Natuurlijk kan het gebeuren dat je net bent begonnen met je onderneming, hierdoor heb je misschien nog geen printapparaat om de Dymo 99010 labels mee te printen. Bij crazylabels.nl zijn er verschillende starterspakketten inclusief een apparaat om te printen, zo hoef je nooit meer naar een andere winkel toe om je producten te kopen. In de online shop kies je op je gemak wat je nodig hebt, bestel je het en binnen no time heb je de producten thuis om ermee aan de slag te gaan. Heb je nog vragen over een product, neem dan eenvoudig contact op met een van de medewerkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *