Een origineel cadeau voor aan de werknemers

Het einde van het jaar is al bijna weer in zicht. Dat betekent dat de feestdagen er ook weer aankomen. Bij veel bedrijven wordt er tijdens de feestdagen een presentje gegeven aan de werknemers. Als bedankje voor het harde werken van dat afgelopen jaar. Vaak worden er zogeheten kerstpakketten samengesteld. Voor elke werknemer staat er dan voor de kerstdagen en oud en nieuw een pakket klaar om mee naar huis te nemen. Elk jaar proberen de bedrijven originele cadeaus te bedenken voor hun vertrouwde werknemers. Elk jaar wordt dit steeds moeilijker. Maar treur niet langer u kunt namelijk een eigen ontworpen fles met drank cadeau geven. U kunt hier namelijk zelf het etiket van ontwerpen. Zo kunt u altijd een origineel cadeau geven voor de feestdagen. 

Verschillende flessen bedrukken

Er kunnen verschillende drankflessen worden bedrukt. Champagne flessen, cava flessen, bier flessen en wijn flessen zijn allemaal te bedrukken. Naast het ontwerpen van een etiket zijn de flessen ook in verschillende kleuren worden gekozen. Er kan worden gekozen uit een palet van 12 kleuren. Wit glans, wit mat, blauw, donker blauw, zilver, goud, zwart glans, zwart mat, rood, oranje, paars en donker groen. Per fles soort kan de keuze wel verschillen. Bij een champagne fles zijn de meeste kleuren beschikbaar. Een champagne met eigen etiket kan al worden besteld vanaf één stuk. Maar hoe meer stuks u besteld, des te goedkoper de flessen worden per stuk. De champagne flessen kunnen al voor €30.99 per stuk worden besteld. Cava flessen voor €14.99 per stuk en er zijn ook alcohol vrije bubbels beschikbaar voor €14.99 per stuk. Bier flessen bedrukken gaat wel pas vanaf 50 bedrukte flessen. Voor de exacte prijs moet er een offerte worden aangevraagd. In de bierflessen zit Jopenbier, een blond biertje, een replica van een stadsboerderij uit Haarlem en is gebrouwen volgens het voorgeschreven stadsrecept uit 1501. Wanneer diegene aan wie u een cadeau wilt geven niet van drank houdt, maar meer een held in de keuken is. Kunnen er ook olijfolie flessen worden bedrukt. Zij kunnen dan de lekkerste gerechten bereiden met overheerlijke olijfolie uit Spanje. Net als bij de bierflessen worden de olijfolie flessen geleverd vanaf 50 stuks.

Eigen etiket ontwerpen 

Een eigen etiket ontwerpen zorgt voor de originaliteit van het cadeau. Zo kunt u uw bedrijfslogo op het etiket kwijt met daarbij een leuke tekst. Of u kunt speciaal voor een evenement een etiket ontwerpen om zo meer bekendheid te creëren. Of een foto samen met ontvanger van de fles met daarbij een leuke tekst. Kortom een fantastische origineel cadeau voor velen. Ook op zakelijk gebied kan het zeker gebruikt worden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *