Direct een vracht lossen? Gebruik vrachtwagens met autolaadkranen

autolaadkranen

Als je deel uitmaakt van de transportwereld, dan is het ongetwijfeld een voortdurende uitdaging hoe je nog sneller en efficiënter kunt werken dan je nu doet. Dit geldt natuurlijk voor andere werkvelden ook wel, maar voor de transportsector toch wel in het bijzonder. Bij transport kan er immers veel misgaan waardoor tijdverlies (en dus hogere kosten) altijd op de loer ligt. Afijn, een goede manier om aan efficiëntie te winnen is door gebruik te maken van vrachtwagens die ook met autolaadkranen zijn uitgerust. Op deze manier zul je dus in staat zijn een vracht onmiddellijk te lossen wanneer je deze met een vrachtwagen aflevert. Er hoeft dan dus geen aparte autolaadkraan voor de dag gehaald te worden. Hieronder lees je wat precies de voordelen zijn van deze werkwijze.

autolaadkranen

Voordelen van deze werkwijze

Als je werkt met een vrachtwagen met een autolaadkraan daarin geïntegreerd, dan heb je daar de volgende voordelen bij:

  • Je wint zoals gezegd flink aan tijd, waardoor personeel meer productie kan draaien op een dag.
  • Er is geen apart voertuig met een autolaadkraan meer nodig. Je hoeft dan dus ook geen andere persoon op dit voertuig in te plannen.
  • Het feit dat je alles met één voertuig kunt afhandelen is gunstig voor het milieu. Twee voertuigen verbruiken namelijk nu eenmaal meer energie dan één.
  • De ontvanger van de goederen kan sneller aan de slag met het verwerken ervan. Dit levert een grotere tevredenheid op bij deze ontvanger, oftewel jouw gewaardeerde klant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *