De voordelen die een business coach je geeft

Hoe vind je jouw coach en hoeveel kosten ze?

Er zijn geen cursussen, licenties of kwalificaties vereist om business coach te worden, maar er zijn trainingsprogramma’s die worden beheerd door de Planning Education and Financial Counseling Association. Financiële coaches werken vaak met betaald verlof. Sommige worden gefactureerd per periode of sessie waarvoor u van plan bent samen te werken (bijvoorbeeld een pakket voor 6 maanden), terwijl andere worden gefactureerd op basis van uw percentage van het inkomen. In dit artikel zal ik u meer informatie geven over de voordelen aan het zijn van een businesscoach. Ga voor meer informatie naar de website van Tibor of lees dit artikel verder.

Hoe wordt iemand een financieel coach?

Je hoeft geen lessen te volgen, een licentie of een diploma te halen om financieel coach te worden, maar geef de studie financiën niet op voordat je anderen lesgeeft. Door een van de AFCPE-kwalificaties te behalen, leer je de basis om een financiële coach te worden. Het salaris van een financiële coach hangt af van het aantal klanten dat hij bedient en of hij een eigen studio heeft of voor een bestaand bedrijf werkt. Als u zich afvraagt of het de moeite waard is om gecertificeerd te worden, blijkt uit vacaturesites Glassdoor, Comparably en Payscale dat het salaris van een gemiddelde financiële coach varieert tussen $38.000 en $

45.000 per jaar.

Het verschil tussen de financieel adviseurs en de financiële coaches?

Financiële coaches hebben, zoals de meeste consultants, geen vereiste training of certificeringen. In tegenstelling tot financiële adviseurs geven financiële coaches zelden beleggingsadvies. Een financieel adviseur kan worden beschouwd als een stap verder dan een financiële coach. Zodra je onderwerpen onder de knie hebt waarmee je coach je kan helpen, zoals budgettering, noodfinanciering en facturering, kun je beginnen. Accumulatie van middelen. Financiële adviseurs kunnen helpen bij financiële planning en portefeuilles maken om deze activa te beheren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *