De perfecte map voor je archief

kantoor werk

Ringbanden zijn een van de oudste mappen om je archief netjes te ordenen, verkrijgbaar in verschillende aantallen ringen. Hierdoor kun je allerlei soorten papieren perfect netjes ordenen, je archief ziet er letterlijk uit om door een ringetje te halen, je klanten en bezoekers zal het ook opvallen. Besluit je om bedrukte ringbanden te gaan gebruiken, til je het kantoor naar een hoger niveau. Door gebruik te maken van een logo op de ringband, straal je direct professionaliteit uit.

Praktisch en professionele uitstraling

Dat een ringband erg praktisch is in de afgelopen jaren wel bewezen, nog steeds maken veel kantoren gebruik van de opbergmap. Het voordeel van bedrukte ringmappen is dat je geen losse papieren meer hebt, alles wat je nodig hebt binnen de administratie zit perfect geordend in de map. Wil je nog extra onderscheid maken tussen de formulieren, is het gebruik van verschillende kleuren tabbladen natuurlijk optimaal. Laat je klanten zien dat je als bedrijf alles netjes en verzorgd op orde hebt.

bedrukte ringbanden

Geef de uitstraling die jij wilt 

Natuurlijk ben je er geheel vrij in om bij bedrukte ringbanden zelf te kiezen wat je als bedrijf wilt uitstralen, ga je voor een serieuze omslag of hou je het een beetje speels en luchtig voor je klanten. Je kunt er voor kiezen om een afbeelding van je bedrijf erop te laten drukken, maar een beetje luchtig met mooie kleuren kan ook geen kwaad. Zolang je een eenheid creëert binnen je administratie is eigenlijk alles wel mogelijk, orde en netheid zijn de sleutelwoorden voor een bedrijfsadministratie en zeker als je deze voor je klanten uit moet voeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *