Alles wat je moet weten over LYNX

Ben jij al bekend met LYNX? Als je nog niet bekend bent met deze broker, is het goed om zoveel mogelijk informatie te krijgen. Dit zorgt er namelijk voor dat je jouw geld op een goede manier gaat besteden en zeker weet dat dit de juiste plek is om jouw geld in te investeren. Je kunt hierbij gebruik maken van de diensten van professionals. Een van de professionals die een goede vergelijking voor jou kan maken is Compare All Brokers? Maar wat moet je allemaal weten over LYNX en wat kan deze broker voor jou betekenen? 

LYNX als een van de betere brokers 

LYNX is een Nederlandse broker. De broker maakt gebruik van het platform van Interactive Brokers UK en probeert zich te onderscheiden van concurrenten door extra services aan te bieden. Er is veel educatie aanwezig op de website, waardoor ze al snel een van de betere brokers zijn geworden. In 2018 hebben ze zelfs de prijs voor beste online broker gekregen van Beleggers Belangen. Je kunt daarom stellen dat je te maken hebt met een goede website om jouw producten aan te kunnen schaffen. Dankzij de educatie leer jij ook veel meer van de markt. 

Een goede bescherming is geboden 

Bij LYNX kun je altijd veel betrouwbaarheid vinden. Deze staat namelijk onder streng toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en de Nederlandse Bank. Voor het verwerken van klachten is de broker aangesloten bij de KIFID. Hierdoor zal er altijd een eerlijke oplossing komen in het geval van een geschil. De broker zelf beschermd de geldbedragen tot 50.000 pond en via het Amerikaanse SIPC heb je zelfs een bescherming tot 500.000 dollar. Je kunt er daarom altijd vanuit gaan dat jouw geld in jouw handen blijft bij een faillissement van de broker. 

Een groot aantal producten te vinden 

Bij LYNX kun je altijd een groot aantal producten terugvinden. Er zal daarom altijd iets tussen zitten dat bij je past. Zo kun je gaan kijken naar grondstoffen, CFD’s, obligaties, indexfondsen en Forex. Er zijn hiervoor meer dan 100 beurzen beschikbaar, verspreid over 30 landen. Zo kun je zelfs exotische effecten in handen krijgen en voor een hoger geldbedrag verkopen. Doordat je bij vreemde valuta geld leent van de broker, heb je geen invloeden van de wisselkoers. Dit zorgt ervoor dat je weinig tot geen geld gaat verliezen. Het enige wat je dan betaalt, zijn de transactiekosten die erover berekend worden. 

Ga voor jouw veiligheid 

Voordat je daadwerkelijk kunt gaan handelen via LYNX moet je een account aanmaken. Voor jouw registratie worden er een aantal gegevens gevraagd. Deze gegevens moeten geverifieerd worden door middel van jouw identiteitskaart. Hierdoor weet de broker dat jij ook een echt persoon bent en wordt de omgeving veilig gehouden. Zorg er daarom voor dat je alle gegevens naar waarheid invult, zodat je er zeker van bent dat jouw beleggingen op een goede manier gaan verlopen. Jij kunt dan profiteren van het rendement dat aan jou uitgekeerd wordt ieder jaar. Lees hier ook de LYNX Review!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *