The organizing connection logo

gebruik muisscrollwiel of pijtjestoetsen om te scrollen
Scroll Down
The Organizing Connection is specialist in het organiseren van evenementen. Dat doen we in opdracht van anderen, maar ook op eigen initiatief. Het uitgangspunt is daarbij altijd hetzelfde: een geslaagd evenement begint bij een optimale voorbereiding.

2014 UCI BMX World Championships

 

UCI BMX Supercross World Cup Papendal

 

AFAS Tennis Classics

 

UCI Cyclo-cross World Championships

 

UCI Para-cycling Track World Championships

 

Agenda

 2017
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 2018
UCI Para-cycling Road World Cup
Emmen, Drenthe

 Juni 2019
2019 World Archery (Para) Championships
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 

 2019
UCI Para-cycling Road World Championships
Emmen, Drenthe 

2021
European Company Sport Games
Arnhem, Gelderland

UCI BMX World Championships

‘Enthousiast’
“Voor Rotterdam Topsport is Eric Kersten een oude bekende. Toen hij een aantal jaar geleden met het idee kwam om een bid te doen naar het WK BMX 2014, waren we snel enthousiast. Een hippe sport, perfect passend bij Rotterdam, goed georganiseerd en in samenwerking met een betrouwbare, enthousiaste, hardwerkende partner: een Brabander met een Rotterdams karakter!

Hans Zoethoutmaar, Rotterdam Topsport
 

UCI BMX Supercross World Cup

In 2011 hebben we de UCI BMX Supercross naar Nederland gehaald. Deze wereldbeker voor BMX (waarvan er maar 5 in de wereld zijn) organiseren we sindsdien voor eigen rekening en risico. In 2013 hebben we dit evenement uitgebreid met het Papendal Bike Event.
 

AFAS Tennis Classics

Bijna onmisbaar’
“Vanaf de allereerste ideeën is Eric met zijn bedrijf The Organizing Connection bij ons toernooi betrokken. Inmiddels is hij een vriend van de familie, maar daarnaast is hij professioneel en praktisch, kent hij iedereen en is hij alleen al vanwege zijn practical jokes en humor bijna onmisbaar.”

Jacco Eltingh

 

UCI Cyclo-cross World Championships

‘Betrouwbare partner’
“Als organisatie van de GP Adrie van der Poel in Hoogerheide werken we sinds 2007 samen met The Organizing Connection. Inmiddels hebben we twee maal een WK Veldrijden georganiseerd: in 2009 en 2014. The Organizing Connection is voor ons een betrouwbare partner.”

Jan Prop, Stichting GP Adrie van der Poel en WK Veldrijden 2009 en 2014
 

UCI Para-cycling Track World Championships

Voor de eerste keer vond het WK aangepast baanwielrennen plaats in Nederland. Van 26 t/m 29 maart 2015 was Omnisport Apeldoorn hét epicentrum voor onze ‘Heroes on track’!